Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Proudies Studio

Topkwaliteit voor iedereen

In Proudies Studio vertalen wij het talent en expertise van onze experts in professioneel geproduceerde cursussen en lezingen.

Met ons team van regisseurs, editors, fotografen en niet vergeten de experts zetten we ons dagelijks in om nieuwe cursussen en lezingen te ontwikkelen. Speciaal voor jou en andere leden.
leuk en leerzaam

Proudies Studio

Zoals je misschien al opgevallen is, vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze content van topkwaliteit is. Daarom ontwikkelen wij al onze content in onze eigen Proudies Studio. Zo waarborgen we de kwaliteit van de cursussen en weten we zeker dat deze bij de interesses van onze leden passen.

Cursussen
Naast de video's heeft elke cursus ook een bijpassend werkboek met opdrachten en uitleg. Je gaat dus actief aan de slag en gaat écht iets leren.

Lezingen
Onze live lezingen worden via een live verbinding in onze podcast studio gehouden. Zo kun je haarscherp de lezing volgen en ook luisteren naar alle inspirerende verhalen van onze experts. Vragen kunnen in de chat gesteld worden en deze zullen we ook behandelen. Alle lezingen worden opgenomen. 

Write your awesome label here.
Vogelspot cursus van expert Jesse
Write your awesome label here.
Fit je  leven door van expert Folkert