Vind werk bij Proudies

Proudies Werkt ondersteunt 55+'ers bij het vinden van zinvol werk bij werkgevers die zich inzetten voor leeftijdsdiversiteit. Wij matchen de expertise en kennis van onze leden aan mogelijkheden en ondersteunen hen in het proces.
Drag to resize
Drag to resize
Drag to resize
Persoonlijk en waardevol

Vind en leer bij Proudies

Wij ondersteunen onze leden bij het vinden van zinvol werk dat bij hen past met persoonlijke begeleiding en educatieve cursussen. 

Persoonlijke begeleiding

Onze community managers begeleiden onze leden bij het vinden van de juiste match en geven je ook tips & tricks over het gehele proces.

Educatieve cursussen

Houd de benodigde vaardigheden voor op de werkvloer up-to-date met onze educatieve cursussen. Leuk, leerzaam en waardevol.
Drag to resize
Drag to resize

Onze openstaande vacatures

Full time werk
Part time vacatures
Vrijwilligerswerk

Make-a-Wish Nederland - Regio Brabant

Als regio vrijwilliger Brabant ben je lid van een van de regionale vrijwilligersteams. Samen met je team geef je kinderen met een ernstige ziekte veerkracht door het vervullen van hun liefste wens, direct of indirect. Als regio vrijwilliger doe je dit vooral door het ondersteunen, initiëren en uitbouwen van prachtige fondsenwervende acties in je regio, voornamelijk via partijen uit het warme Make-A-Wish netwerk. Je bent proactief en alert op kansen. 
Tijd
6 uur per week
Vaardigheden
  • Communicatief sterk
  • Enthousiast
  • Digitaal vaardig

Vereisten
In bezit van een rijbewijs en auto

Make-a-Wish Nederland - Regio Drenthe/Groningen

Als regio vrijwilliger Drenthe/Groningen ben je lid van het regionaal vrijwilligersteam. Samen met je team geef je kinderen met een ernstige ziekte veerkracht door het vervullen van hun liefste wens, direct of indirect. Als regio vrijwilliger doe je dit vooral door het ondersteunen, initiëren en uitbouwen van prachtige fondsenwervende acties in je regio, voornamelijk via partijen uit het warme Make-A-Wish netwerk. Je bent proactief, alert en ziet kansen. 

Tijd

6 uur per week

Vaardigheden

  • Communicatief sterk
  • Enthousiast
  • Digitaal vaardig

Vereisten

In bezit van een rijbewijs en auto

Leerling Opticien (herintreder)

Onder begeleiding van een opticien voer je oogmetingen uit en stel je correcties vast. Op basis van jouw bevindingen adviseer je de klant en help je bij het kiezen van de juiste brillenglazen en montuur. Iedere klant heeft een eigen verhaal en specifieke wensen. Wensen waar jij moeiteloos op inspeelt door goed te luisteren en door te vragen. In deze rol rapporteer je direct aan de bedrijfsleider en werk je nauw samen met je collega’s.
Locatie
Onsite/Landelijk
Aantal uur
24 - 38 uur per week
Niveau
Beginner
Scholing
Ja
Vaardigheden
Communicatief Vaardig
Flexibiliteit
Stressbestendig
Enthousiast
Industrie
Optiek/Opticien

Verkoopmedewerker Optiek

Iedere klant die voet over onze drempel zet, kan rekenen op een gastvrije ontvangst en écht persoonlijke contact. Daar zorg jij voor. Jij begrijpt precies wat hij of zij nodig heeft en brengt het begrip aandacht naar een heel nieuw niveau. Van de ‘misschien moet ik toch aan de bril’-klant tot de ‘op zoek naar de nieuwste trends’-klant; jij (her)kent ze allemaal. In de rol van verkoopadviseur adviseer je over onze producten en denk je mee over wat past bij de levensstijl van de klant. Als iemand dankzij jouw advies met een nieuwe look en een goed gevoel de winkel uitgaat, dan ben jij in je element.
Locatie
Onsite/Landelijk
Aantal uur
8 - 38 uur per week
Niveau
Beginner
Scholing
Ja
Vaardigheden
Sociaal Vaardig
Flexibiliteit
Stressbestendig
Enthousiast
Industrie
Optiek/Opticien

HR adviseur - Recruiter

Als hands-on HR- adviseur heb je een breed takenpakket. We bieden je genoeg uitdaging en afwisseling. Omdat onze organisatie hard groeit, ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de instroom van personeel. Je gaat je vooral inspannen om een groot aantal openstaande vacatures te vervullen. Dit doe je van a tot z.
Locatie
Hybride / Kantoor Amsterdam
Aantal uur
37,5
Niveau
Medior
HBO denk- en werkniveau
Scholing
Ja
Vaardigheden
Creatief
Enthousiast
Nauwkeurig
Communicatief vaardig
Industrie
NGO

Relevante cursussen

Proudies werkt

Plaats jouw vacature

Klaar om een vacature van jouw organisatie te plaatsen en te delen met de onze Proudies Community? Vul dan onderstaande intake in👇