Kennis toegankelijk maken

Ontmoet onze experts in acht verschillende categorieën.

Onze experts zijn stuk voor stuk echte talenten, academici en kunstenaars die net als wij vinden dat kennis ook buiten instellingen beschikbaar moet zijn.
literatuur & Taal

Jane Trapman

Een gepassioneerde ondernemer is wat Jane zichzelf graag noemt. Ze publiceerde twee boeken en is inmiddels bezig aan een derde boek en een tweetal film scripts.
Eten & Drinken

David Kloosterboer

David is van Nederlandse en Indonesische komaf en omdat hij is opgegroeid in een familie die van eten houdt heeft hij veel tijd doorgebracht in de keuken al kijkende hoe zijn moeder Indonesische gerechten kookte. 
Kunst en entertainment

Vincent van Oss

Hij studeerde in 1984 af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch. Sindsdien geeft hij diverse cursussen en workshops in Amsterdam.
Wetenschap & Natuur

Jesse Zwart

Als klein jochie wees Jesse al naar elk vogeltje dat hij zag. Met een geel mini-verrekijkertje om zijn nek zat hij in de buggy, terwijl zijn vader achter die buggy elke vogel aan probeerde te wijzen. Nu is hij beroepsvogelaar en professioneel vogelgids. Al snel richtte hij Dagjevogelen en Dagjeindenatuur.nl op!
Kunst & Entertainment

Nicolette van Dijk

Zo’n 18 jaar geleden is ze begonnen met het volgen van schilderlessen. Inmiddels is ze  bijna dagelijks voor haar ezel te vinden. Ze schilder vooral realistisch in olieverf. Nicolette geeft drie dagen in de week zelf les aan cursisten die willen leren schilderen met olieverf. 
Kunst en entertainment

Mariska Jansen

Mariska is een master studente Kunstgeschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. 
Over kunst vertellen is een van haar grote passies en ze hoopt dat ze veel mensen meer kan leren over kunst en de geschiedenis van de kunst!
geschiedenis

Monique Groeneveld

Voor Monique is China altijd een grote inspiratiebron: het land, de mensen, de geschiedenis en de cultuur. Sinds 2007 vertalen wij dit bij China Inside naar een uitgebreid aanbod van verschillende China-activiteiten in Nederland en China. 
Biologie & Gezondheid

Folkert van der Vegt

Al vanaf kinds af aan is sport van Folkert een passie. Hij deelt daarom deze passie voor sport en ook voor voeding graag met andere. 

Richt jouw leven gezond en fit in met de cursus van Folkert.
Filosofie & Maatschappij

Gerko Tempelman

Als filosoof en theoloog denkt Gerko graag out-of-the-box. Zo richtte hij in Nederland de Death Cafés op (gesprekken over de dood rond de koffietafel), de kerk voor atheïsten en bedacht hij een project waarbij dominees achter de ramen op de wallen stonden. Ook in zijn lezingen en teksten zoekt Gerko de plek waar het schuurt op.
Eten & Drinken

Ruben van Trigt

Als student aan de patisserie-en chocolaterie opleiding kwam Ruben er pas echt achter dat hij de top van de patisseriewereld wilde bereiken. Met de begeleiding van de vakmensen pur sang Jeroen Goossens en Tineke Hendrikse, had ik de perfecte leeromgeving om me te ontwikkelen. 
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Proudies studio

Expert worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe experts om deel te nemen aan onze omgeving vol inspiratie. We breiden onze community voortdurend uit en we zijn op zoek naar experts van over de hele wereld om deel te nemen. Alle leeftijden, geslachten en expertisegebieden, van neurowetenschappen tot schilderen, zijn welkom bij Proudies. 

De ideale Proudies expert is iemand die enorm enthousiast is om hun expertise en talent met de wereld te delen. Als Proudies expert maak je deel uit van een wereldwijde gemeenschap van experts.

Expertise wordt zeer gewaardeerd bij Proudies dus al onze experts worden betaald voor hun tijd bij ons. Ook krijgen ze de professioneel geproduceerde content in onze Proudies Studio ook voor eigen gebruik.

Jouw mogelijkheden bij Proudies

Deel jouw talent met onze leden en word onderdeel van onze experts met academici en kunstenaars die net als wij vinden dat kennis ook buiten instellingen beschikbaar moet zijn.

Cursussen

Deel jouw expertise in meerdere lessen met video's. Wij hebben onze eigen studio en productie team om kwaliteit en persoonlijke benadering te waarborgen. Jij levert de content en Proudies maakt het mogelijk. Van begin tot aan het eind werken we samen om echt waardevolle content te creëren. 

Live Lezingen

Wekelijkse online lezingen in verschillende thema's zoals filosofie, kunstgeschiedenis of het heelal. Deel jouw kennis tijdens een online sessie via een professioneel opgezette live verbinding. Wij faciliteren, zo hoef je je alleen te focussen op de inhoud.

Artikelen

Deel jouw verhaal in een artikel of podcast op het Proudies Platform. Elke dag worden er artikelen en podcasts gedeeld met onze leden. Schrijf iets over de culturele geschiedenis van Centraal-Azië. Of maak een podcast over onze gezondheid en hoe we die kunnen verbeteren.