Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Lekker thuis, maar niet alleen

Inspiratie webinars

Maandelijkse webinars met experts in verschillende thema's zoals filosofie, geschiedenis, muziek of kunst. Je volgt de webinars via jouw eigen computer of mobiel. 

In het platform kun je je aanmelden voor een webinar. Deze verschijnt automatisch in jouw persoonlijke kalender. Voor de start van de webinar ontvang je een Zoom link naar de webinar. 

De docent of expert start de webinar en vanaf dat moment ben je online aanwezig met de andere deelnemers. Je hebt virtueel contact met elkaar: het is mogelijk elkaar te zien, met elkaar te praten en vragen te stellen via een chatfunctie of via geluid. De docent deelt daarbij de PowerPoint, het whiteboard en eventueel een video. De docent is in beeld.

Live inspiratie webinars

Een paar voorbeelden van ons maandelijkse aanbod.

Geschiedenis

De geschiedenis van de klassieke muziek

15 juli | 09.00 - 11.30

Als we in de historie duiken van de geschiedenis van muziek zijn er eigenlijk weinig bronnen te vinden die echt kunnen aangeven waar muziek vandaan komt en waar het begonnen is.

Eten en drinken

Wijnproeverij met Veronique

22 juli | 13.00 - 15.00

Vind je het leuk om wat meer over wijnproeven te leren dan ‘lekker’ of ‘niet lekker’ en te ontdekken wat je nu echt proeft en welke wijn bij jou past? Schrijf je dan nu in voor de VERO'S VINI'S online workshop, de leukste proeverij van Nederland! 
Kunst en Entertainment

Gustav Klimt, Goud en kleurrijk

29 juli |  09.30 - 12.30

In het keizerlijke Wenen van eind 19e eeuw was Gustav Klimt één van de belangrijkste decoratieschilders. Hij had een voortrekkersrol in de Wiener Secession, een beweging die zich wilde losmaken van de academische kunst. Leer over Gustav Klimt in de inspiratie webinar.
Gezondheid

Hoger bewustzijn: meditatie

5 augustus | 10.30 - 12.00

Hindoe wijzen, christelijke monniken en boeddhistische asceten spreken allemaal over het bereiken van momenten van 'hoger bewustzijn' - door meditatie of chanten, vasten of pelgrimstochten. Leer meer over de kracht van meditatie.
Created with