Zinvol derde leven

Alles op één plek 

Bij Proudies brengen wij alle inspirerende en leerzame producten bij elkaar op een platform. 
Write your awesome label here.
Proudies lidmaatschap

Hoe het werkt

Word lid voor 9.97 euro per maand  en ontvang jouw uitnodiging om een account aan te maken. Na aanmelding krijg je direct toegang tot het platform en het volledige aanbod. 

Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Twijfel je?

Boek een gratis demo

Plan gratis een demo met het Proudies Community Team. Wij geven je een gratis tour in onze community app en laten je zien hoe het werkt. 

Veel gestelde vragen

Wat is Proudies?

Proudies is een online platform met inspirerende en leerzame content zoals cursussen, lezingen en artikelen. Zo zetten we een beweging in om van verveling en onvoldaanheid naar een inspirerend en actief leven te gaan. Een platform met onbeperkt toegang tot plezier, inspiratie en ontmoeting voor gepensioneerden

Wat houdt het lidmaatschap bij Proudies in?

Als lid krijg je onbeperkt toegang tot ons platform met online cursussen en live lezingen. Lidmaatschap kost 9.99 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Na aanmelding hoef je dus niets extra's te betalen voor de cursussen, lezingen of artikelen.

Betaal je voor de cursussen een extra bedrag?

Nee, met een lidmaatschap bij Proudies krijg je onbeperkt toegang tot het platform met onze cursussen en lezingen. Je betaald niets extra's.

In welke categorieën worden de cursussen en lezingen gegeven?

Onze cursussen en lezingen worden in verschillende categorieën gegeven. Denk hierbij aan de volgende thema's: 

- Kunst & entertainment
- Technologie
- Wetenschap & Natuur
- Geschiedenis
- Literatuur en Taal
- Filosofie & Maatschappij
- Biologie & Gezondheid
- Eten & Drinken
Zijn alle cursussen en lezingen online?

Ja, alle content bij Proudies is online. De cursussen bestaan uit vooraf opgenomen video's van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor kun je leren waar en wanneer je wilt. Je krijgt daarnaast persoonlijke ondersteuning van onze community managers.

Onze lezingen zijn ook online, maar wel live met ruimte voor vragen en antwoorden. De lezingen worden ook opgenomen zodat je die naderhand nog terug kan luisteren.

Komen er ook nieuwe cursussen?

Ja, gedurende het jaar komen er nieuwe cursussen beschikbaar. Elke maand worden er 2 nieuwe cursussen in verschillende categorieën gelanceerd. Zo blijf je continue geïnspireerd om aan de slag te gaan.

Hoe vaak worden er lezingen gegeven?

Wij streven er naar om twee keer per week lezingen te plannen in verschillende thema's.

Kan ik het Proudies lidmaatschap opzeggen?

Je bent vrij om je lidmaatschap bij Proudies op elk moment op te zeggen. Niet tevreden? Je krijgt tot 2 maanden lidmaatschap je geld terug.

Hoe betaal ik voor het lidmaatschap

Je kan je abonnement betalen met met een Credit Card of SEPA (IBAN). Zolang je een abonnement hebt wordt deze elke maand automatisch afgeschreven. Het bedrag wordt precies één maand later afgeschreven, tenzij die dag in een weekend valt, dan zal het de eerstvolgende werkdag worden afgeschreven.Voor de gratis proefperiode hoef je geen betaalgegevens aan ons door te geven, maar alleen je naam en email-adres.