Digitale Vaardigheden

Leer de digitale tools kennen

Write your awesome label here.
Inhoud cursus
  • Expert: Proudies Studio
  • Level: Beginner
  • Studie tijd: 50 uur
  • Examens: 5
  • Werkboek: Ja
Cursus overzicht 
In deze cursus leer je hoe je resultaatgericht plaats- en tijdsonafhankelijk werkt aan taken en projecten. De cursus leert je hoe je op een flexibele manier zelfsturend wordt. Je kunt daardoor je werk en privéleven beter indelen. Ook leer je in de cursus Hybride Werken / Het Nieuwe Werken hoe je online samenwerkt aan taken met collega’s, klanten en leidinggevenden.
Empty space, drag to resize
Certificaat

Cursus programma

Jesse Zwart

Ga mee op excursie met onze expert Jesse in de mooie wereld van vogels. 

Met een geel mini-verrekijkertje om mijn nek zat ik in de buggy, terwijl mijn vader achter die buggy elke vogel aan probeerde te wijzen. Ik ben opgegroeid aan zee, midden in de natuur tussen de duinen en het strand. Hier kon ik elke dag met mijn verrekijker op zoek naar de meest bijzondere vogels en zo werd deze interesse een groot onderdeel van mijn dagelijks leven.

Sindsdien heeft vogelen mij in alle uithoeken van de wereld gebracht. Na mijn middelbare school maakte ik een reis van acht maanden door Zuid- en Midden-Amerika om daar vogels te kijken. Ook in grote delen van Europa en landen als Georgië, Azerbeidzjan en Thailand heb ik inmiddels gevogeld. Dit deed mij steeds meer beseffen hoe adembenemend mooi de natuur kan zijn, juist ook in Nederland! Na het afronden van mij bachelor Rechten besefte ik dat ik niet de hele dag op kantoor wilde zitten. Ik wilde van mijn hobby mijn werk maken. Al snel richtte ik Dagjevogelen en Dagjeindenatuur.nl op!

Nu ben ik beroepsvogelaar en professioneel vogelgids. Ook heb ik het boek 'Een vliegende start' geschreven, schrijf ik af en toe een column voor de ANWB en probeer ik met mijn bedrijf een bijdrage te leveren aan de natuurbescherming in Nederland. Met een enorm getalenteerd, professioneel en enthousiast team van het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van natuurgidsen wil ik de rest van Nederland de schoonheid van onze prachtige Nederlandse natuur laten zien en leren waarderen.