Kunst & entertainment

Fotografie cursus

Write your awesome label here.
Series
  • Expert: Yvette de Wit
  • Level: Beginner
  • Studie tijd: 20 uur
  • Werkboek: 1
Cursus overzicht
Deze cursus fotografie is voor iedereen die nog betere foto's wil leren maken en wil leren hoe je camera nog optimaler kan gebruiken.
Empty space, drag to resize
certificaat

Yvette de Wit

Ik ben Yvette de Wit, een fulltime professionele fotograaf met een art director in reclame-achtergrond. Ik werk voornamelijk in de mode-, reclame- en muziekindustrie en werk nu 5 jaar als freelance fotograaf. Ik ben cum laude afgestudeerd aan de kunstacademie Willem de Kooning in Rotterdam waar ik Reclame heb gestudeerd en ben natuurlijk fotografie ingerold omdat mijn vader ook beroepsfotograaf was. Altijd omringd door camera's, creatieven, exposities, fotostudio's, film ontwikkelen. Vandaag de dag beleef ik nog net zoveel plezier aan fotografie als toen en nu ontwikkel ik ook mijn videografische vaardigheden.
Ik begon te werken als art director bij reclamebureaus zoals DDB, Ogilvy en BBH over de hele wereld. Nu werk ik als fotograaf voor klanten in muziek en mode zoals Bjorn Borg, Lipton Ice Tea, Unilever, Heineken, Aperol Spritz, Domino's, Bosch, Sensation White, Pinkpop.  Fotografie heeft me naar geweldige plekken over de hele wereld gebracht en heeft me in staat gesteld veel interessante mensen te ontmoeten en hun wereld te verkennen, waardoor mijn eigen wereld in ruil daarvoor groter werd. Van fotograferen voor Nescafe in Berlijn tot zeilen en fotograferen over de Middellandse Zee voor de Yachtweek. Van onroerend goed fotograferen in Bali en Californië tot fotograferen voor Ikea in Singapore. Ik hou ervan om emotie of een boodschap vast te leggen door middel van een foto en om landschappen op een andere, spontane manier vast te leggen.